február 24, 2016

A Vivega prémium fűszersó egy díjnyertes, kiváló magyar termék

Written by

fűszersó Válogatott, jó minőségű szárított zöldségekből álló sókeverékről beszélhetünk, a Vivega esetében. Levesek, pörköltek, szószok ízesítéséhez -a konyhasót teljes mértékben elhagyva- tudjuk használni. Miért egészségesebb, mint a hagyományos asztali só? Mert csökkentették a Vivega nátriumtartalmát, ezért magas vérnyomásban szenvedők is teljes biztonsággal fogyaszthatják. A sónak víz megkötő képessége miatti ödémásodások is eltűnhetnek, ha áttér a Vivega használatára. Sárgarépa, pasztinák, zeller, vöröshagyma, petrezselyemlevél, fűszerpaprika, őrölt bors, fokhagyma, lestyán levél és babérlevél mellett, magnéziumot és káliumot is tartalmaz. A kálium részt vesz a normál vérnyomás fenntartásában, hozzájárul a normál izomműködéshez és az idegrendszer megfelelő működéséhez. A Vivega tehát nem csak, hogy javítja a szervezet teljesítőképességét, hozzásegít a táplálkozás helyes élettani arányainak visszaállításához, hanem még finom is. Rendelje meg Ön is a fuszerso.hu weboldalról! Ide kattints: http://fuszerso.hu/

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Proudly powered by WordPress and Sweet Tech Theme